page

maxresdefaultHvert år afholder klubben en række forskellige interne turneringer, hvor alle medlemmer kan deltage og få mulighed for at lære klubbens andre medlemmer at kende.

Assens Billardklub er medlem af Den Danske Billard Union som hvert år tilrettelægger og gennemfører en række turneringer, både for hold og individuelt og klubben har igennem årene opnået mange flotte resultater.

Billard foregår inden døre, hvor man bevæger sig rundt om bordet og støder til ballerne i forskellige positioner, som kræver kropskontrol, koncentration og kan være en mental udfordring ved valget af de forskellige måder (designer), ballerne kan spilles på.

Billard er en sport for alle, også for piger/damer, da billard ikke er specielt fysisk krævende. Vi har for tiden ikke ret mange kvindelige spillere i klubben, men har tidligere haft nogle af de dygtigste i Danmark.

Da billard ikke er en udstyrssport, er det en relativ billig sport. Den største investering for den enkelte spiller er købet af egen kø, men der er mulighed for gratis at benytte de køer klubben stiller til rådighed.