page

Assens Billardklub af 1949

Foreningshuset "Gasværket" -  Ramsherred 52 - 5610 Assens - Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Assens Billardklub er en hyggelig billardklub beliggende tæt ved Assens centrum, med godt kammeratskab og mulighed for at spille de forskellige typer af billard i nye lokaler og faciliteter i foreningshuset "Gasværket".

Åbningstider

Assens Billardklub er en nøgleklub, dvs. at alle aktive medlemmer over 15 år kan få en nøgle til klubbens lokaler og faciliteter, som kan benyttes i tidsrummet fra klokken 7 - 24.
Seniorer spiller hovedsageligt om aftenen og i week-enden. Old boys spiller mest om dagen og mange mødes hver tirsdag og fredag fra klokken 13- 16.

Klubben råder over 7 turneringsborde og der spilles efter DDBU´s regler.

Er du interesseret i at prøve at spille billard - så kontakt os og kom igang!

De fleste har prøvet et spil skomager på den lokale beværtning. Reglerne i keglebillard er ikke så anderledes endda. Danmarks bedste keglebillardspiller, Johnny Hansen, giver her en hurtig introduktion til spillet.