Hvordan bliver jeg medlem?

Du er velkommen til at kigge ned i vores lokaler: Ramsherred 52, 5610 Assens.
Tirsdage og fredage eftermiddag mellem klokken 13-16, vil der næsten altid være medlemmer tilstede. Du er også velkommen til at kontakte et bestyrelsesmedlem som du finder her.

Jeg er nybegynder, er der mulighed for instruktion?

I klubben har vi uddannede instruktører. Så, ja det er der, du laver selv en aftale med en af dem om en tid.
Se også punktet "Instruktion" i menuen foroven.

Hvad koster det at blive medlem?

Se under punktet "Info"> "Kontingent" i menuen foroven, eller klik her.

Åbningstider?

Klubben har ikke faste åbningstider.
Klubben er en nøgleklub. Det vil sige at når du er aktivt medlem og over 15 år får du en adgangsbrik og en kode, således at du kan komme og gå som du har lyst mellem klokken 8-24. Seniorer spiller hovedsageligt om aftenen og i week-ender. Old boys spiller mest om dagen, og mange mødes hver tirsdag og fredag eftermiddag mellem 13-16.

Hvordan kommer jeg med i en turnering?
  1. Det første er som nyt medlem er at du skal have lagt dit "snit". Hvordan det foregår bliver du informeret om.
  2. For at kunne deltage i turneringer skal der betales en spiller licens. Mere info i klubben.