Ordensreglement

paragrafKommunens regler for rygning er gældende i bygningen. Dette gælder alle former for rygning.
Klubben er en nøgleklub og aktive medlemmer der er fyldt 15 år kan få en nøglebrik mod betaling af depositum.
Adgang til lokalerne kan ske fra kl. 7-24.
Overtøj skal hænges i garderoben.
Medlemmerne har selv ansvar for at lokalerne efterlades i pæn stand, der er ryddet op, lyset er slukket, døren er låst og vinduer lukket. Den sidste i klubben kontrollerer dette.
Kun drikkevarer der er købt i klubben må nydes i lokalerne.
Billardbordet skal støvsuges før brug.ACBRDet tilstræbes at tørre billardborde samt sideborde af efter endt spil.
Man bør spille med rengjorte hænder.
Der må ikke stilles på termostater på billardborde eller radiatorer, dette skal gøres af bestyrelsen.
Ved turneringskampe skal spillerne være reglementeret påklædt.
Spillerne møder til aftalt tid, ved hjemmekampe ½ time før. Udebane aftales fra gang til gang.
Alle medlemmer skal vise hensyn til andre deltagere i kampe og også andre tilstedeværende i lokalerne.
Unødig støj og anden generende adfærd skal undgås.

Vedtaget maj 2017.

Kommende 5 events